19 november 2011
Twee weken terug kregen wij op vrijdagavond een telefoontje. Er was afstand gedaan van een moederpoes met 6 kittens, en ze moesten een plekje hebben in huis. Of wij nog zo spoedig mogelijk een plekje hadden. Wij hebben een kamer vrij gemaakt en nu zitten daar de moederpoes met 6 kittens. De moederpoes is prachtig muisgrijs met een iets cyperse tekening. De kittens zijn erg schattig. Er is een zwarte met een wit befje, drie zwarte met wit rondom hun neus, en een cyperse en een tabby. Al met een al een schattig stel.
1 december 2011
Afgelopen week hebben we de kittens naar beneden verhuist. Het cyperse poesje heet Angel, alhoewel ze tegenwoordig niet meer zo schattig is. Het tabby poesje heet nu nog gewoon Tabby. Zodra we een andere naam hebben verzonnen, gaat ze zo heten. Het zwart-witte poesje, Socks, is al gereserveerd. Het andere zwart-witte katertje heet Pimmetje. Het laatste zwart-witte katertje heet Felix, met zijn hele witte neus. Het zwarte katertje heeft ook nog geen naam.
18 december 2011
Wij hebben besloten dat het tabby poesje gewoon Tabby blijft heten. Het past wel bij haar. De zwarte kater hebebn wij Shadow genoemd. Gister zijn er verschillende mensen langsgekomen om kittens te kijken en die hebben ook allemaal wat uitgezocht. Angel is nu gereserveerd en Felix en Tabby gaan samen naar een nieuw huisje toe. Alleen Shadow en Pimmetje zoeken nu nog een nieuw huisje. Wij zijn erg blij met alle belangstelling voor de kittens!
25 december 2011
Afgelopen week zijn er nog mensen geweest voor een kitten. Deze hebben uiteindelijk Pimmetje gekozen. Nu zoekt alleen Shadow nog een leuk huisje om te wonen.


Alle kittens van dit nest hebben een goed tehuis gevonden!

Angel.
Socks.
Mamapoes.
Het zwarte katertje.
Tabby.
Angel.
Felix.
Pimmetje.
Tabby.
Samen naar buiten kijken.
Mamapoes.
Met z'n allen slapen.
Tabby is ondeugend.
Pimmetje.
Het is een echte dame.
Lekker poezelig.
Angel
Ons kerstengeltje.
Een klein prinsesje is het.
Aan de melkbar.