24 juli 2011
Vrijdagavond kregen we weer een telefoontje van het asiel. Ze hadden 6 kittens gevonden en of wij nog een plekje hadden. Wij hadden nog een plekje vrij, dus 's avonds hebben we ze opgehaald. Het zijn twee poesjes, een cypers met wit en een driekleur poesje. De andere 4 kittens zijn allemaal katertjes. We hebben een rode kater, een rood met witte en twee wit met cyperse vlekken. Weer eens wat anders dan zwarte kittens. Zaterdagochtend kregen we nog een telefoontje, dit keer met de boodschap dat ze de moederpoes hadden gevangen en onderweg waren om die te komen brengen. Dus nu hebben we een bench vol met moederpoes en 6 kittens.
8 augustus 2011
Alles gaat goed met de kittens. De moederpoes hebben we Floortje genoemd, de rood-witte heet Erdal en één van de cyperse katertjes heet Remy. Ze spelen al erg goed, en na het eten hebben ze het liefst als toetje nog een slokje drinken van mamapoes.
28 augustus 2011
De kittens groeien erg goed en hebben woensdag de eerste enting en hun chip gekregen. Allemaal gedroegen ze zich erg goed en stoer. Ze hebben nu ook allemaal een naam gekregen. De rode kater heet Elmo, de rood-witte kater Erdal, het lapjes poesje Noortje, het cyperse poesje Catootje en de cyperse katertjes heten Remy en Bram.
5 september 2011
Noortje en Erdal hebben inmiddels een goed huisje gekregen!
2 oktober 2011
Een tijdje terug hebben wij twee bangerikjes gekregen, en daarmee gaat het ondertussen ook al weer beter. Ze worden al minder bang en ik heb het vertrouwen erin dat ze een normale huiskat kunnen worden als ze de tijd krijgen om te wennen. Ze kunnen niet in een druk huis, omdat ze daar gewoon te bang voor zijn. Je moet ze gewoon een beetje hun gang laten gaan. Elmo is 11 september opgehaald door zijn baasjes en Catootje is 24 september opgehaald. Remy is ook al besproken dus wij zouden graag zien dat Bram nog een leuk huisje krijgt! Bram is een lieve knuffelkater die ook bij kinderen kan. Ook is Bram honden gewend en andere katten. Als u nog een leuk speelmaatje zoekt voor uw andere kat, zou u wellicht Bram een goed huisje kunnen geven. Ook hebben we Floortje nog, de moederpoes. Zij is erg knuffelig, maar kan niet met honden overweg. Als u nog een leuke kat zoekt, kunt u misschien deze leuke kat een plekje geven.
14 oktober 2011
Met Barrie, de zwarte poes, en Barly, de cyperse poes, gaat het nu alweer een stuk beter. Ze zijn nu heel toegangelijk en langzamerhand worden het gewone huiskatten. Ze kunnen gewoon in een huis met mensen, maar het heeft wel de tijd nodig om te wennen. Bram is ondertussen een kleine apekop aan het worden en racet aardig rond in het huis. Je mmoet hem dan ook redelijk vaak bestraffen voor iets wat hij aan doen is.
30 oktober 2011
Floortje is vrijdagmiddag teruggebracht naar het asiel. Ze zit echter niet in Enschede in het asiel, maar in Hengelo. We hopen dat ze via het asiel daar snel een baasje vindt en daarmee erg gelukkig wordt. Barrie en Barley noemen wij tegenwoordig Robijntje en Satijntje. Barrie is Robijntje en Barley Satijntje, vanwege haar vacht.


Alle kittens van dit nest hebben een goed huis gevonden, wij zijn weer tevreden!Moederpoes Floortje.
Bram zegt mauw.
Erdal, Elmo en Bram.
Noortje.
Bram en Catootje.
Samen drinken bij mama.
Met z'n allen spelen.
Catootje.
Noortje.
Samen op stap.
Weer aan de melkbar bij Floortje.
Catootje.
Samen slapen.
Elmo.
Erdal.
Remy.
Remy.
Noortje.
Elmo.
Bram.
Catootje.
Floortje.
Bram diep in slaap.
Elmo en Bram.
Remy had van de jus gesnoept.
De drie musketiers, Bram, Remy en Catootje
Bram en Remy.
Bram.
Barly.
Barrie.
Brammetje.
Robijntje zit lekker in het zonnetje.
Satijntje
Bram is erg tevreden met zijn plekje.
Satijntje ziet wat anders.
Robijntje.