4 juli 2010
En ook vandaag kregen wij weer een telefoontje. Er was een nestje gevonden met 7 kittens van ongeveer 4 weken oud, en of wij die wouden opvoeden. En het was nog mogelijk dat er nog een kitten bij zou worden gevonden. Dat worden dan 8 kittens maar tot nu toe zijn het er nog maar 7. Ze zijn heel verrassend ook zwart met wit. Er zijn 2 wit met zwarte, 2 zwarte en 3 zwart met witte.
16 juli 2010
's Ochtends zijn alle 7 de kittens, na al een paar keer 's avonds beneden te hebben gelopen, definitief naar beneden verhuisd en nu maken hun ook het huis onveilig. Het zwart-witte poesje en de zwarte kater zijn al gereserveerd, en de nieuwe eigenaren hebben hun Lily (poesje) en Sparkle (kater) genoemd. Het zwarte poesje heet Winnie en de wit-zwarte kater Otto. En van de zwart-witte kittens heeft nog geen naam, de andere 2 heten Woezel en Figaro.


Lily en Sparkle zijn al gereserveerd.

16 augustus 2010
's Middags hebben wij het eerste nest van 2010 naar het asiel terug gebracht, en in ruil daarvoor kregen we een schuw, rood poesje mee naar huis. Dat hebben we Ginger genoemd.
19 augustus 2010
Omdat Sparkle niet helemaal in orde was, en het gezin dat Sparkle wou toch graag 2 kittens direct mee naar huis wou nemen, hebben we overlegd en hebben ze, niet helemaal volgens hun bedoeling, Lily, Woezel en Figaro meegenomen naar huis. 's Avonds kregen we nog een gezin op bezoek voor de kittens, en die hebben vrijdag 20 augustus Otto en Cleo mee naar huis genomen.
30 augustus 2010
Na een zware longontsteking is helaas Ginger in haar slaap overleden.
4 september 2010
Eerder hadden wij een telefoontje van de kittenbegeleidster gekregen, want ze had nog een huilbaby voor ons zitten. Het is een erg schattig wit-blauw poesje. We hebben haar Ronja genoemd en hoewel ze klein is, doet ze niet onder voor de rest. Ze is een paar dagen wat ziekjes geweest maar nu gaat het weer de goede kant op.
16 september 2010
Ronja is inmiddels weer beter en heeft zich ontpopt tot een klein, parmantig poesje met een eigen willetje. Als Winnie of Sparkle met haar begint te spelen, vindt ze dat niet leuk en wordt ze heel boos. Als Winnie of Sparkle dan weer wegloopt, rent ze er vlug achteraan en begint zij met hun te spelen. Erg ondeugend en speels is ze dus.
1 oktober 2010
Sparkle en Winnie zijn vandaag naar het asiel gegaan en wij hopen dat ze snel worden opgehaald en het fijn krijgen bij hun nieuwe baasjes!
Woezel.
Cleo.
Winnie.
Otto slaapt in de plant, erg comfortabel.
Lily.
Otto.
Woezel is stout.
Otto met zijn altijd vieze neus.
Figaro.
Lily is verstopt..
Sparkle.
Cleo.
Woezel.
Otto.
Sparkle en Ronja.
Ronja.