30 mei 2011
10 dagen terug kregen we weer een telefoontje van het DOC, of wij plek hadden voor een nestje van 5 kittens. Op dat moment hadden wij nog niks in huis, dus hebben wij ja gezegd. 's Avonds zouden ze langs worden gebracht. En daar was het dan, een nestje van 5 ukjes, de n wat dikker dan de ander, maar dat gaat wel weer over. Het is een schildpadpoesje, twee zwarte katertjes, een mooi cypers katertje en een muisgrijze kater.
20 juni 2011
Al onze kittens hebben inmiddels namen gekregen. De twee zwarte katertjes heten Nick en Simon. Het poesje heet Nala en het cyperse katertje heet Simba. Het grijze katertje heet Casper. Volgende week worden ze gent en daarna wordt het tijd dat ze een nieuw baasje krijgen. Wij hopen dat er bij jullie een plekje is voor n van deze leuke kittens.
4 juli 2011
Afgelopen woensdag zijn deze 5 kittens gent en gechipt. Zoals het stoere katers behoort, gaven de vier kerels bijna geen kik. Nala moest weer even een echt poesje zijn en laten horen dat ze het niet leuk vondt. Nala en Casper zijn allebei al gereserveerd. Wij hopen dat de nieuwe baasjes veel plezier met hun nieuwe aanwinsten beleven!
11 juli 2011
Afgelopen woensdag is Casper opgehaald en zZaterdag is Nala opgehaald. Wij hopen dat ze erg lief en speels bij hun nieuwe baasjes zijn! Toeval mag dan niet bestaan, maar toch is het grappig dat vrijdagavond een kitten gered moest worden onder een motorkap vandaan, waar wij vanaf wisten, en dat je over datzelfde kitten de volgende dag een telefoontje krijgt of je het in huis wil nemen. Zo gezegd, zo gedaan en 's middags is de kleine uk gebracht. Ze is 6 weken oud, maar nog wel bang. Ze heeft nog geen naam, maar daar wordt nog aan gewerkt. Met Nick, Simon en Simba gaat alles goed. Ze zijn lekker slungelig aan het worden en wij denken dat er wat anders doorheen zit. Ze kletsen erg veel en maken het ook erg duidelijk als ze geknuffeld willen worden. Verder zijn ze nog steeds speels en ook stout op hun tijd.
24 juli 2011
Voor Simba zijn afgelopen week mensen gekomen en die hebben hem ook gereserveerd. Ons kleinere kitten hebben we Frummel genoemd. Nick en Simon zoeken nog een leuk huisje om in te wonen. Frummel is inmiddels erg bijgetrokken en al niet meer bang voor ons. Voor andere mensen is ze nog wel een beetje bang.
8 augustus 2011
Simba is alweer een tijdje weg, maar Nick en Simon zorgen er wel voor dat hij niet gemist wordt. Frummel is niet meer zo bang voor de hond en ook met de nieuwe katten gaan ze allemaal goed om. Al blijft het natuurlijk wel erg leuk om de kleine kittens te plagen, vinden Nick en Simon.
19 augustus 2011
Dinsdagavond is Frummel opgehaald, maar Nick en Simon maken wel op voor het feit dat ze nog maar met zijn tween zijn.
Simba eet heerlijk pap.
Nala
En van de zwarte katertje eet ook pap.
Een zwart katertje.
Casper.
Iemand is erg stout.
Iedereen wil bij mama zitten.
Simba.
Kijk mij mooi zijn.
Een zwart katertje.
Casper drinkt melk.
Iedereen bij elkaar.
Slapen en spelen.
BOE!
Ik ben poezelig.
Uit een bakje melk drinken.
Een zwart katertje.
Even mijn lippen aflikken.
Smak, smak.
Ook SImba houdt van eten.
Simba.
Samen spelen.
Nick.
Nala.
Simba.
Simba is een echt fotomodel.
Papsnuit.
In de plant klimmen.
Maar ik doe niks.
Simba slaapt op schoot.
Casper.
Simon ligt in het zonnetje
Even mijn pootje wassen.
Nick en Casper.
Nala.
Simon slaapt in het zonnetje.
Simba in de buis.
Over elkaar heen slapen.
Simon eet de plant op.
Nala ziet iets.
Nala en onze Purk.
Casper in de tent.
Nick vangt zijn eigen staart.
Nala speelt ook in de tent.
Simba in diepe slaap.
Casper, Nala en Nick of Simon.
Simba en Nala.
Frummel
Simon.
Simba en Frummel.
Nala voordat ze weg ging.
Je kan me niet pakken.
Frummel kan ook al sluipen.
Simba
Een mooi hoofdje.
Frummel snoept van tafel.
Frummel.
Visjes kijken.
De koningin in huis.
Nick en Simon in de zon
Simba.
Frummel is ook niet meer bang voor de hond.
Slaapt lekker hoor, zo'n krant.