23 mei 2010
Sinds een paar weken wordt onze huiskamer weer onveilig gemaakt door een nest kittens. Het zijn er 4 en ze zijn geboren op 30 april. We hebben 1 katertje: Gijs is zwart met witte voetjes en aan 1 kant witte snorharen. We hebben nog 3 poesjes, een schildpadpoesje, Mara, en twee zwart met witte voetjes en snorharen poesjes genaamd Donna en Daisy. Het schildpadpoesje is erg ondeugend en knuffelig. Verder zijn ze allemaal lieve, speelse, ondeugende, ondernemende kittens.


Gijs, Donna en Daisy zijn nog vrij. Mara is al gereserveerd.

16 juni 2010
's Middags kregen wij een telefoontje of we nog een plekje hadden voor een kitten van 5 weken oud, ze was helemaal alleen gevonden op een schoolplein. Daar hebben wij altijd wel een plekje voor en dus werd 's avonds ons 5de kitten gebracht. Nu is het nog een klein poesje, vergeleken met de tijgers die hier al rondlopen maar dat zal zeker weten beter worden.


Dat kitten hebben wij Piertje genoemd, maar die is niet beschikbaar voor adoptie wegens een aangeboren ziekte.

4 juli 2010
En ook vandaag kregen wij weer een telefoontje. Er was een nestje gevonden met 7 kittens van ongeveer 4 weken oud, en of wij die wouden opvoeden. En het was nog mogelijk dat er nog een kitten bij zou worden gevonden. Dat worden dan 8 kittens maar tot nu toe zijn het er nog maar 7. Ze zijn heel verrassend ook zwart met wit. Er zijn 2 wit met zwarte, 2 zwarte en 3 zwart met witte.
14 juli 2010
's Middags is het schildpadpoesje, Mara, mee gegaan naar haar nieuwe huis. Met de andere 3 gaat alles goed en ze waren erg stoere tijgers bij het enten en chippen. Piertje is op haar eigen manier ondeugend. Gijs, Donna en Daisy zijn erg nieuwsgierig en kijken altijd graag over je schouder mee. Het liefst ook op je schouder, maar op je schoot vinden ze ook goed.
16 augustus 2010
Na overleg 's ochtends op het DOC hebben wij besloten om 's middags de kittens, Gijs, Donna en Daisy, naar het DOC terug te brengen. Zo gezegd, zo gedaan, en maandag middag zijn de kittens naar het asiel terug gebracht. Woensdag kregen we te horen dat Daisy en Gijs samen naar een gezin zijn toe gegaan, en Donna is in haar eentje naar een gezin gegaan, allemaal met kinderen.


Wij wensen de baasjes veel geluk met de kittens.

Mara.
Donna.
Donna is ondeugend.
Gijs speelt met Sheela.
Daisy.
Gijs.
Daisy.
Donna.
Gijs op de vensterbank in het zonnetje.
Donna.
Daisy.
Piertje.
Gijs, Mara, Donna.
Daisy.
Gijs.
Daisy.
Piertje.
Gijs in de kom van de weegschaal.
Donna voor het raam.
Daisy op de eettafel.